ARCHIEF

Us winkel yn it ljocht

Door de jaren heen is onze winkel verscheidene keren uitgelicht door lokale redacties, zoals De Westereender, Omrop Fryslân, RTVNOF, SOD Dantumadiel, het Friesch Dagblad, Akkrum.net, etc.. Ook zie je ons in YouTube video’s, bijvoorbeeld in het programma HEA. Op onze archiefpagina linken we naar al deze artikelen en video’s.

Benieuwd naar foto’s van ons op de beurzen die wij bezoeken? Deze zijn nu te vinden onderaan de pagina!

ARTIKELEN

December 2021

Artikel in De Westereender. “In Driezum begon Jan Dantuma met de verkoop van boeken en later ook ansichten….”

Juli 2021

Artikel plus video door Omrop Fryslân. “De slager, de kapper, en nu verdwijnt binnenkort ook boekhandel ‘Het-Vergeet-Mij-Nietje’ uit het centrum van Feanwâlden….”

April 2022

Artikel plus video door RTVNOF. “Griet en Jan begonnen in 1983 ooit in een klein woudhuisje in Wâlterwâld….”

Mei 2022

Artikel door Nieuwsblad NOF. “Na drie drukke dagen heeft antiquariaat Vergeet-Mij-Nietje aan de Hoofdstraat 20 in Feanwâlden definitief de deuren gesloten….”

Augustus 2021

Artikel door Het FrieschDagblad. “Liefhebbers die graag tussen oude boeken, prenten en kaarten van Het Vergeet-Mij-Nietje rondsneupen….”

Mei 2018

Artikel door SOD Dantumadiel. “Het Vergeet-Mij-Nietje is een 2e hands boekenwinkel met als specialiteit oude prentbrief-kaarten…..”

April 2018

Artikel op Akkrum.net. “Na 25 jaar is er een einde gekomen aan de winkelperiode van Boeken- en Kaarten Antiquariaat Het Vergeet-mij-nietje in Feanwâlden…..”

April 2009

Beschrijving op HVNF. “En inderdaad is het een paradijs voor sneupers naar regionale geschiedenis en genealogie….”

VIDEO'S

Video afspelen

Foarút oer de As

In deze aflevering van Foarút oer de As mei de Handel rijden Willem Kooistra en Bauke Schaafsma op een golfkar naar het centrum van Veenwouden, waarbij de heren een bezoek brengen aan “Het Vergeet-Mij-Nietje”.

HEA! Omrop Fryslân

FOTO'S BEURZEN

Zoals je misschien wel wist, zijn wij regelmatig te vinden op verscheidene (internationale) beurzen. Benieuwd hoe dat er dan uitziet? Bekijk de foto’s hieronder. Als je op de foto’s klikt, zie je in de omschrijving bij welke beurs de foto is genomen!

MENU

Neem gerust contact met ons op voor je vragen of voor het maken van een afspraak.

akkrum@boekennietje.nl

+31 6 23 53 24 47 / +31 6 20 48 03 92

Hogedijken 36-12 9101 WZ Dokkum